ápr
18

Szeptemberben debütál Magyarországon a Mary Poppins musical. A musical az ismert film dalait tartalmazza pár új dallal kiegészülve. A Disney produkcióját Szirtes Tamás rendezésében láthatják a nézők olyan sztárok főszereplésével mint Oroszlán Szonja, Csonka András, Détár Enikő, Patai Anna, Szerednyei Béla és Gallusz Niki.

Órákig álltak sorba hétfőn a nézők, akik jegyet szerettek volna vásárolni a Mary Poppins musicalre, amit szeptemberben mutat be a Madách Színház. Azonban a szerencséseknek még mindig maradt jegy, ugyanis a Mary Poppins musical jegyek online is megvásárolhatóak például erre a linkre kattintva!

Ilyen órákig tartó sorban állás évek óta nem volt tapasztalható egy musical bemutató jegyértékesítésekor sem, azonban pár éve jellemző esemény volt minden alkalommal, amikor a Budapesti Operettszínház darabjaira elkezdték a jegyek értékesítését. Az Operettszínházban a legtöbben a legnagyobb sikerre a Rómeó és Júlia musicalre akartak jegyet venni, amire a "legenda szerint" fél éves várólista volt, és ami azóta is telt házzal fut.

Remélem a Mary Poppins is hasonló sikert arat majd, ha már most ekkora az érdeklődés.A Mary Poppinsról korábban bővebben írtam. Ide kattintva olvashatjátok el.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr674458356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása