okt
22

Tegnap olvastam, hogy kiosztják az Operettszínházban az Operett Napja díjakat, többek között az év musicalszínésze díjat is. A díjátadóra még jegyeket is árulnak!!

Mindamellett elgondolkodtam rajta, hogy mire is jó ez az egész, ha a díjakat csak színházon belül osztják? Jár valami anyagi juttatással vagy bármivel? És nálunk miért nincsen amolyan nagy musical díj? Na jó persze van a Szini kritikusok díja, amit már elnyert a Producerek és idén a Cabaret musical is, de ennyi. Azon gondolkodtam, hogy a jelöltek közé bekerülnek a nyári előadások is? Mint pl. a Robin Hood musical? Vagy a Vámpírok bálja? Nyomorultak?

Mindenesetre kíváncsian várom, hogy hétfőn kinek adják az Operettszínház díjait?! Sőt arra is, hogy ki kapja a Marsallbot díjat, amit a legígéretesebb fiatal tehetségnek adnak. Én az év musicalszínészének Vágó Zsuzsit szavaznám, a Marsallbot-díjat pedig Zádori Szilárdnak adnám. Bár nem tudom mihez mérik, és mi a döntőérv?! Ha az idei évben szakmailag elért sikerek akkor mindenképp Szilárdra szavaznék, de az év musicalszínészének akkor Bereczki Zoltánt szavaznám. Hétfőn kiderül!

Ha tetszett a bejegyzésem akkor nyomj egy lájkot a Facebook oldalamra ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr33321630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása