nov
21

Az elmúlt pár napban több furcsa postot is láttam Bereczki Zoli Facebook oldalán. A legutolsó szerint december 1-én megtudjuk mi is az a titok, amit nem osztott meg senkivel és amiről csak hírmorzsákat kaptunk.

A pletykák szerint új Bereczki Zoltán CD jelenik meg, amit én nem hinnék, mivel az első lemezén még van dal ami nem futott ki, pl a Tóth Gabis duett még várat magára, hogy lefusson. Egyesek azt tippelik, hogy kijön egy új verziója az Ajándék című dalnak, míg a legkézenfekvőbb dologra senki nem gondolt. Mégpedig arra, hogy végre a Hollywoodi Duettek CD is megjelenik. Már megjelent két Duett lemez, plusz a koncert és a Karácsony Duett CD, azonban az új turné a Hollywoodi Duettek még nem jött ki CD-n. Így több mint valószínű, hogy egy a lemez kerül kiadásra.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnéd megtudni mire készül Bereczki Zoltán

 

Zoli egyik postja alapján egyébként ez a legvalószínűbb is, mivel úgy tűnik nem egy dal került felvételre, hanem jóval több. "Stúdióban... Györörűek ezek a dalok!!! ;0)" Bereczki Zoltán Official Fanclub

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr703400606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása