nov
26

Kiderült, hogy Sasvári Sándor játsza majd a főszerepet Miskolcon a Nyomorultak musicalben 2012-ben. A musicalinfo.hu Facebookját követve a kommentekből úgy érzem nem én vagyok az egyetlen aki nem elégedett a főszereplő személyével. Nem rossz Sasvári, de ha egy vidéki színház a pesti közönséget is szeretné lecsábítani egy előadásra, akkor nem árt, ha csábító szereposztást kínálnak. 

A korai pletykák azonban még reményt adhatnak, ugyanis állítólag Homonnay Zsolt és Szabó P. Szilveszter is szerepet kaphat a darabban. Persze nem feltétlenül kell az Operettszínház művészei közül válogatni, én pl örülnék a Vámpírok bálja sztárjainak is a miskolci előadáson. Illetve továbbra is ott a remény, hogy talán két szereposztásban kerül színpadra a produkció.

Tekintve, hogy az igazgató egy exigazgatója az Operettnek, így viszont könnyen megeshet, hogy a rémálmom is megjelenik és Pintér Tibor lesz Sasvári váltója, vagy éppen Forgács Péter. Remélem nem a régi operettes gárdából válogatnak majd. Az egyetlen akinek örülnék a régi gárdából az Tunyogi Bernadett mint Fantine, aki szintén játszott Duisburgban Sasvárival. A másik jó huzás, aki még a vidéki közönséget is bevonzaná Szulák Andrea lenne Thenardierné szerepében (ebben a szerepben volt látható a Madách Színházban is).

Meglátjuk mi lesz, de szerintem nem lesz túl nagy siker így:( Reménykedjünk egy jó szereposztásban!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr863413081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása