nov
29

Ma kiderült, hogy ki kapja a gyerekfőszerepek egyikét a Madách Színház új Disney bemutatójában a Mary Poppins musicalben. Érdekes, hogy Mary-ről még semmi hír. Az utolsó hír ami a Mary Poppinsról kiszivárgott is egy pletyka volt, amint azt a Mary Poppins musical magyar Facebook oldalán is láthatjuk.

Szerintem a már megszokott Ladinek Judit, Gallusz Niki, Polyák Lilla hármas lesz Mary Poppins, esetleg még Malek Andrea vagy Détár Enikő, de nem hinném, hogy a pletykákban hallható nevek mint Egyházi Géza vagy Szinetár Dóra és Janza Kata benne lennének a darabban. Kétlem, hogy az Operettszínház kiadná Janza Katát vagy Szinetár Dórát erre a darabra.

Amúgy a meghallgatásra egy-egy szerepre Détár Enikő és Fésűs Nelly is hivatalos volt.

A férfi főszerepekben Serbán Attila, Puskás Péter, Nagy Sanyi hármast tippelnék, de esélyes még Baráth Attila és Csengeri Attila is. Mivel nem ismerem a karaktereket, így nem tudom pl akad-e valami jó vicces szerep Szente Vajknak és valami naív szerep Mahó Andreának, mert szerintem Marynek pont annyira nem való mint Aidának?!

Szerintem az előadást ismét sztárokkal tűzdeli meg a színház, így kezdésnek Patai Anna ex-Megasztáros jó választás, még ha én nem is vennék rá jegyet a neve hallatán. Viszont ha nagyon sztárnévsort akarnak akkor Gallusz Niki, Polyák Lilla, Ladinek Judit (bár szerintem már túl öreg erre a szerepre) mint Mary Poppins, aztán Feke Pál, Puskás Péter, Serbán Attila mint Bertie hármasokat tudok elképzelni és biztos akad akkor még szerep Détár Enikőnek és Gálvölgyi Jánosnak is. Ezekkel a nevekkel pedig azért már könnyebb megtölteni a színházat. Van egy titokzatos koldusasszony szerep is, végül is arra talán Détár és Malek beválhat. Hát hamarosan szerintem ez is kiderül, de jelenleg az Én, József Attila musical élvez sajtó prioritást, hiszen februárban debütál a darab. Addig meg izgulhatunk a nyári bemutató kapcsán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr413420942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása