feb
18
 
A szereposztás is igen izgalmas. A darab producere Andrádi Zsanett mellett Magyar Bálint (Barátok közt valaha volt Lórija és az Operaház fantomjának Raoulja) illetve a jól bevált partner Egyházi Géza lesznek láthatóak. Mellettük még Fehér Adrienn, Békefi László, Trokán Anna, Janik László, Pálfalvy Attila, Horváth Erika, Fekete Linda és Gerner Csaba lesznek láthatóak.
Végre a darab sztorija is publikussá vált!
 
A darabról:
Az 196O-as években járunk, ahol a pénz maga volt a hatalom, a fegyver a legigazabb szerződés és a Család szentsége az egyetlen üzleti formáció.
2O12-ben a musical világ krémje egy időutazásra invitálja Önt, amelyen keresztül betekintést nyerhet New York maffia világába, besétálhat a mindenható urak otthonába és két órára részese lehet a gengsztervilág klasszikus életének.
 
S, hogy mi történik ha egy maffiavezér lánya szerelmes lesz egy detektívbe, mi történik ha a maffia fura ura életmódot szeretne váltani, vagy ha az orosz alvilág felismeri a gyenge pontokat...?! Kiderül...
 
 
 
Korábbi tippjeim, amik sajnos nem váltak valóra... és még mindig nincs hír arról, hogy akkor ki írja a zenét?:(
 
 
2012-01-09:
A nyári szabadtéri bemutató lesz az Érinthetetlenek musical Budapesten, amiről még semmit nem írtak le, csak a bemutató dátumát meg pár sort a sztoriról. Gondolkodtam, hogy mi lehet ez, így hát Googlet ragadtam, így akadtam rá egy Ákos interjúra és egy képre, amit már láttam valahol. Aztán beugrott hol és célzottan kerestem rá a sztorira..
 
Így kristályosodott ki a kép..(Amit a musical producere cáfol) Az Érinthetetlenek musical a Bonanza Banzai zenéjéből fog készülni - gondoltam én, DE NEM! Tévedhetek (ahogy állítólag tettem is), de mi más oka lehetne annak, hogy 1: POP-musicalként hirdetik 2: van ilyen Bonanza szám hiszen a címet is egy Bonanzai szám adja. Érdekes ötlet, de várható volt, hiszen mostanság nagy sikert aratott a Szép nyári nap, a Made in Hungaria és a Nem tudok élni nélküled musical is. A múlt év (és a 2010-es év) nagy sikere volt a Freddie Mercury musical koncert, és idén új meglepetéssel készül a Margitszigeti szabadtéri, ám sajnos mégsem a Bonanza Banzai dalaiból készül a musical. 
 
 
Az Érinthetetlenek történetéről:
Mai szemmel nézve már-már klasszikusnak tűnhet egy kellemes modorú maffiafőnök, naiv felesége és elragadóan szépséges lányának élete, akik gazdagságuknak köszönhetően minden törvény és hatalom felett állva élik mindennapi életüket. A maffiafőnök életekről és milliókról dönt, a feleség pogácsát süt, de inkább süttet, míg szeretett lányuk szerelmes lesz a város legdörzsöltebb rendőrnyomozójába. New York, az 1960-as években
 
 

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni a musical hírekről!

Ákosra még annyiban kitérnék, hogy készült már Ákos dalokból is musical. Az előadásról szintén csak úgy hallottam, hogy most találtam a keresés közepette, így gondolom nem arathatott túl nagy sikert. Mondjuk a Majom a ketrecben musicalről nem csak Ákos vonatkozásban, hanem egyáltalán nem hallottam korábban, így a bukás(?) oka inkább a rossz marketing lehetett. Amúgy az Érinthetetlenek musical producere a Vámpírok bálja musical és az Avenue Q musical sztárja Andrádi Zsanett.
 
Az Érinthetetlenekről szóló cikkeket is megtaláltam egy Facebook rajongói oldalon, amit eddig csak egy fő követ:)) Illetve Andrádi Zsanett oldalán egy másikat, ami gondolom a hivatalos oldal, igaz egy cikk sincs fent rajta.
 
Azért itt egy dal, mégha nem is az ő dalaikból lesz a musical:(

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr73531322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrádi Zsaki 2012.01.13. 23:21:32

Kedves Musicalfan!Nem szeretnénk félreinformálni az embereket!Nem egy új Bonanza musical születik!Információért kérem fordulj hozzám:)Facebookon,vagy e-mailben.Köszönettel Andrádi Zsanett

Esbé 2012.02.01. 14:05:15

Kedves Blogíró,

az Érinthetetlenek név az Al Caponét börtönbe juttató csoport nevére utal.
kritikustomeg.org/filmelem.php?fid=1144
Nem tudom hogy sikerült a BB-t és Ákost idekeverned, szerencsésebb lenne újraírnod a bejegyzésed, mert ez így nagyon nem erről a musicalről szól.

egymusicalfanatikus 2012.02.08. 14:17:47

Kedves Esbé! Már nem akarok hozzá nyúlni! Várom, hogy kijöjjön a hivatalos anyag és azzal kiegészítem majd! Addig viszont csak találgatás az is amit te írsz!
süti beállítások módosítása