feb
24
A Miss Saigon musical Facebookján leltem rá egy videóra, amit pusztán azért hallgattam meg, mert kíváncsi voltam, hogy Andrádi Zsanettnek hogy áll a Miss Saigon dala, hiszen Vágó Bettivel ellentétben ő nem szerepel a darabban?!
 
A dal többszörösen is meglepetést okozott! Előszöris Zsanettnek nagyon jól állt a dal és nagyon jól énekelt, de az igazi csoda az nem ez! A dal zenei alapja egyszercsak leállt és Zsanett profihoz méltóan foyltatta a dalt (gondolom nem gondolta, hogy teljesen leállt az alap) és végül bár a zene nem tért visszaa Vágó Betti is csatlakozott az ő részével és alap nélkül befejezték a dalt. A dal tökéletesen sikerült és így zene nélkül is óriási élményt okozott, mitöbb tökéletes élményt! A két színésznő profizmusát mutatja az, hogy egy darab hamis hang sem volt a dalban!
 
A Valentin-napi Musical Péuszon készült videót megnézhetitek lentebb. Ajánlom figyelmetekbe a Bolondok napi Musical Pluszt is, amin bizonyosan sok vicces dallal és érdekes meglepetéssel várják a színészek a rendezvényre ellátogató közönséget!
 
 

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni az Miss Saigonnal kapcsolatos hírekről!

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr14193188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása