ápr
21

Pár hónapja másoltam egy anyagot a Pókember musicalről, de akkor még álmodni se mertem volna azt amit most olvastam. Bono Pókember musicalje akkora sikert hozott, hogy a producerek végre egy európai premieren is gondolkoznak. Meglepő, hogy még egy londoni színházat sem céloztak meg vele, de ami késik nem múlik.

A hírek szerint ugyanis egy aréna produkció formájában kívánják az előadást Hamburgban és Londonban bemutatni. Azonban ha siker lesz az előadás, akkor akár más városokban is színpadra kerülhet, így akár Budapesten vagy Bécsben is, ahogyan az már más sikeres produkció esetén is történt.

Pár hónapja mutattak be egy Batman showt, ami amolyan látványshow volt, ahol megjelent a Batmobil és a film összes karaktere. Ez a show Angliából indult és egészen Bécsig eljutott. Ha szerencsénk van a Pókember musical Budapestre is eljut, de ha más nem legalább Bécsig. Nyilván a producerek is szeretnék a legtöbb bőrt lehúzni a produkcióból, ha végül elkészül a gigantikus aréna show, ami akár az egész földet bejárhatná. 

Amúgy érdekességképpen jegyzem meg, hogy meglepően sok musical turnézik Európában. Ami viszont ennél is meglepőbb, hogy rengeteg musical eljut a környező országok arénáiba, míg minket elkerülnek ezek a produkciók. Legjobb példa erre talán a Michael Jackson musical a Thriller Live, ami a Prágában, Bécsben és még talán Zágrábban is volt, de a magyar közönséghez nem jutott el. Sőt, hazánkban még a meghirdetett sikermusical a Rómeó és Júlia is elmaradt.

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani többet is a musicalekről!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr574464997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása