jún
19

A Madách Színház volt az első aki Musical Pályázatot hirdetett és ezzel publicitást és lehetőséget adott új kortárs musical bemutatására. A pályázat sajnos nem ment le botrányok nélkül (ahogyan erről korábban az Én, József Attila musical kapcsán olvashattunk), azonban a nyertes musical mégis óriási siker volt, sőt a pályázaton helyezést el nem ért József Attila musicalt is siker koronázta.

A színház ismét pályázatot írt ki új magyar musical megkomponálására. A győztes musicalt a Madách Színházban a 2013/2014-es évadban mutatják be. A pályázat részleteiről bővebben ide kattintvaolvashattok!

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani musical érdekességekről és a friss musical hírekről!

 

Kár, hogy a pályázatot nem több színház hirdeti meg együtt. Én el tudnám képzelni, hogy a Magyar Színház és a Nemzeti Színház is pályázat útján válasszon ki egy új előadást.

Meglep, hogy volt már operett pályázat is és furcsa mód nem az Operettszínház szervezésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr84597974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása