nov
16

ghost.jpgA sajtó már úgy tálalja a hírt miszerint Muri Enikő lesz Szinetár Dóra utódja, pedig csak annyi történet, hogy megkapta a Budapesti Operettszínház évad végi musical bemutatójának főszerepét. Mondjuk ez nem lep meg, hiszen amikor Kapócs Zsóka kapott musical szerepet, arra is azt mondták Szinetár utódja.. 


A Kocsis Dénes fanclub szerint Kocsis Dénes lesz Enikő párja a darabban, így a Ghost musical két főszereplő párosa Dolhai Attila és Vágó Bernadett, illetve Kocsis Dénes és Muri Enikő lesznek.

Muri Enikő számára nem lesz újdonság egy nagy színpadon játszani, hiszen az év elején debütált a Madách Színházban az Én, József Attila musicalben. Szerepében meglepően jól teljesített és nem volt kérdés, hogy hamarosan újabb musical szerepet fog kapni.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani a tehetség kutatós sztárok új szerepeiről!

Mindemellett meglepő, hogy a Budapesti Operettszínház nem Szabó Dávidra osztotta a Ghost musical főszerepét, hiszen akkor két X-faktor sztár lett volna a főszereplő, ráadásul az Operettszínházban Dávid már jól ismert színész, remek főszerepekkel a háta mögött. Kétségtelenül jó páros lett volna Enikővel.

A Ghost musical bemutatója 2013 májusában lesz. Részletek a Ghost musical magyar rajongói oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr534909946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása