feb
10

shrek-magyar.jpgEmlékszem amikor bemutatták a Shrek filmet Gesztesi Károlyról szólt a bulvár, miszerint a Shrek magyarhang musicalt készítene a filmből. Aztán ebből semmi nem lett, viszont kijött a Shrek második és harmadik része is a mozikban. A harmadik rész után jött a hír, hogy a Broadwayn bemutatják a Shrek musical verzióját. 

A musical egész jól sikerült s látványvilágában is egészen jól hozta a filmet. Azonban amikor erről hír jött arról még álmodni se mertem volna, hogy ez a musical egyszer Budapesten is látható legyen.

2016. május 29-én azonban a Shrek musical Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. A musical rendezője a Madách Színházból már jól ismert Szente Vajk lesz. A magyar nyelvű előadás a Broadway musicallel megegyező előadás lesz.

A szereposztásról még nincs hír, de nem lepődnék meg, ha szerepet kapnának a film magyar hangjai, akik amúgy is már számos musicalben játszottak. Gesztesi Károly, Fűr Anikó, Kerekes József és Forgács Péter már többször is dalra fakadt.

A szereposztástól függetlenül az előadás várhatóan itthon is nagy siker lesz. Az előadásról videók és egyéb infók itt.

A Shrek musical budapesti premierjére már elkezdték a jegyértékesítést is! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr757158689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása